Değerli SUBÜ mensupları,

Üniversitemizin öğretim süreçlerini desteklemek ve akademik personelimizin çalışmalarını daha etkin bir şekilde yönetmelerini sağlamak amacıyla "Learning Management System (LMS) Kullanımı" başlıklı bir bilgilendirme eğitimi 31.05.2023 tarihinde düzenlendi. Bu eğitim, akademik personelimizin LMS'yi daha etkili ve verimli bir şekilde kullanabilmeleri için önemli bilgiler sunmayı amaçlamıştır.

Eğitim sürecinde katılımcılar, LMS'nin temel özellikleri, ders içi materyal yönetimi, online sınav oluşturma, ödevlerin ve notların takibi, öğrenci etkileşimi sağlama gibi konuları detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buldular. Ayrıca, eğitimde LMS'nin sunduğu son teknolojiler ve yenilikler hakkında bilgi edinme ve pratik uygulamalar yapma imkanı da sağlandı.

Bu eğitim, akademik personelimizin dijital öğrenme ortamlarını daha etkin bir şekilde kullanabilmeleri ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim deneyimi sunabilmeleri için büyük önem taşımaktadır. LMS'nin sağladığı olanakları tam anlamıyla kullanabilen akademik personelimiz, öğrencilerin öğrenme süreçlerini destekleyerek daha başarılı sonuçlar elde etmelerine katkı sağlayacaktır.

Katılımcılara bu değerli bilgileri paylaştığı için eğitmenimize teşekkür ederiz. Öğrenme ve öğretme süreçlerini geliştirmek adına benzer eğitimlerin düzenlenmeye devam edeceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi