Ana içeriğe atla

24 Kasım 2023 tarihinde Sancaktepe Karanfil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğrenim hayatlarına keyifli ve bilgi dolu bir gün ekledi. Okulun düzenlediği etkinlik kapsamında, öğrenciler UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) Stüdyosu'nu ziyaret ettiler.

Sabah saatlerinde başlayan etkinlik, öğrencilerin okuldan alındığı noktalardan başladı. Rehber öğretmenler eşliğinde gerçekleşen bu özel gün, öğrencilere yeni bir öğrenme ortamını tanıma fırsatı sundu. UZEM Stüdyosu, modern eğitim teknolojileri ile donatılmış, interaktif bir öğrenme ortamı sunan bir birimdir. Bu stüdyo ziyareti, öğrencilere uzaktan eğitim imkanları ve dijital öğrenme materyalleri konusunda önemli bir deneyim sundu.

Ziyaret kapsamında öğrencilere, stüdyonun nasıl işlediği, uzaktan eğitimde kullanılan teknolojiler, interaktif ders materyalleri ve öğrencilerin derslere nasıl katılabileceği gibi konularda detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, öğrencilere stüdyonun içinde interaktif bir şekilde gezme fırsatı tanındı ve çeşitli uygulamalar üzerinde deneyim kazanmalarına olanak sağlandı.

Öğrenciler, stüdyonun teknolojik altyapısına büyük ilgi gösterirken, öğrenme süreçlerini daha etkili hale getirecek dijital araçlarla tanışmanın heyecanını yaşadılar. Ziyaretin ardından öğrenciler, stüdyonun sunduğu avantajları daha iyi anlamış ve uzaktan eğitim süreçlerinin daha etkili bir şekilde yönetilebileceğini görmüş oldular.

Bu anlamlı etkinlik, öğrencilere sadece derslerinde değil, aynı zamanda teknoloji ile donatılmış modern öğrenme ortamlarında nasıl başarılı olabilecekleri konusunda ilham verici bir deneyim yaşattı. Sancaktepe Karanfil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerine sunduğu bu tür etkinliklerle onların eğitim hayatlarına değer katmaya devam ediyor.