Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, eğitim ve kültür alanında önemli bir adım atarak, 16 Kasım 2023 tarihinde Kahramanmaraş Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı. Bu özel buluşma, üniversite ile liseli gençler arasında köprüler kurmayı amaçlayan bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Sakarya Üniversitesi Ders Stüdyosu, konuk öğrencilere modern öğrenme ortamlarını keşfetme fırsatı sundu. Öğrenciler, interaktif dersliklerdeki eğitim teknolojilerini deneyimleyerek, üniversitenin sunduğu olanakları yakından incelediler. Ayrıca, fakülte üyeleri ve öğrenci rehberleri, konuk öğrencilere üniversite yaşamı, bölümler ve kariyer olanakları hakkında bilgiler verdi.

Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, üniversitenin çeşitli bölümlerini gezerek, meslek seçimi konusunda daha net bir vizyon kazandılar. Ayrıca, üniversitenin kültürel ve sosyal etkinlikleri hakkında bilgi alarak, kampüs hayatının dinamik yönlerini keşfettiler.

Bu etkileşimli ziyaret, öğrenciler arasında karşılıklı anlayışın artmasına ve eğitim kurumları arasındaki işbirliğinin güçlenmesine katkıda bulundu. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, geleceğin liderleri olan gençleri ağırlamaktan memnuniyet duydu ve bu tür etkinlikleri gelecekte de sürdürmeyi planlıyor.