Ana içeriğe atla

SUBÜ tarafından üniversite adaylarının tercih süreçlerini kolaylaştırmak için 3 gün sürecek ‘Tercih Günleri’ programı düzenlenecek.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), 27 Temmuz’da başlayacak ve 8 Ağustos’ta sona erecek üniversite tercih süreci öncesinde adaylara yönelik olarak ‘Tercih Günleri’ programı düzenleyecek. SUBÜ’nün YouTube kanalı SUBÜ Haber’den canlı yayınlanacak ve 25 Temmuz Salı günü başlayacak program 3 gün sürecek.

Programda tüm fakülteler ve bölümler ile genel olarak meslek yüksekokullarının tanıtımı yapılacak. Dekanlar genel olarak fakültelere ilişkin bilgiler verecek. Bölüm başkanları bölümlerle ilgili soruları cevaplandıracak. Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve yardımcısı Prof. Dr. Fatih Sönmez ise meslek yüksekokullarına ilişkin detayları aktaracak.

Son olarak Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık üniversite adaylarına seslenecek. Programla öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerinin giderilerek geleceklerine yön verecek önemli tercih kararı öncesinde yardımcı olmak amaçlanıyor.

 

Galeri